kontorlokaler-slagelse.dk: Kontor i Korsør

Kontor i Korsør

Om Korsør

Korsør ligger i Slagelse Kommune på Sydvestsjælland og er den første by man møder når man krydser Storebæltsbroen fra Fyn til Sjælland. Korsør by er delt op i to bydele, Sydbyen og Halsskoven, der ligger på hver sin side af noret. Korsør har altid været det naturlige udgangspunkt for sejlads mellem Fyn og Sjælland og før Storebæltsbroen blev bygget var der også en færgehavn i Halsskoven. I dag ligger Flådestation Korsør i byen, hvor en stor del af søværnets skibe og depotfaciliteter befinder sig.

Tidligere var Korsør naturligvis meget præget af færgeovergangen og var tydeligt mærket af at Storebæltsbroen blev opført på grund af de mange arbejdspladser der gik tabt i Korsør. Byen er dog ved at rejse sig igen og har en smuk natur med mange skove og lange strande. De lange strande gør også Korsør oplagt som feriemål, hvilket mange danskere og udlændinge benytter sig af hvert år.

 

Værd at besøge i Korsør

-          - Halsskov Odde

-          - Tårnborgparken

-          - Korsør Miniby

-          - Korsør Fæstning

-          - Korsør Lystbådehavn

-          - Kongegaarden

-          - Korsør Biografteater

-          - Korsør Lystskov


Korsør’s geografi

Korsør havde i 2011 14.412 indbyggere og er dermed den andenstørste by i Slagelse Kommune. Korsør ligger lige ved E20-motorvejen og helt ud til Storebælt. De vigtigste gader omfatter bl.a. Halsskovvej, Tårnborgvej, Revvej og Storebæltsvej.

 

Links om Korsør

Korsør på Wikipedia

Visit Sydvestsjælland om Korsør

Slagelse Kommune

Kort over Korsør

 

Kontorlokaler

Der findes mange forskellige former for kontor til leje:

- Kontorfællesskab: din virksomhed deler kontor med andre virksomheder. Denne type kontorlejemål bruges som regel kun af helt små virksomheder med 1-5 medarbejdere
- Kontorhotel: din virksomhed lejer kontor hos en professionel udbyder, der er specialiseret i at sørge for at alt i dit kontorlejemål fungerer, så du kan koncentrere dig om din kerneforretning. Denne type kontorlejemål bruges både af helt små og temmeligt store virksomheder - fra 1 til 200 medarbejdere .
- Almindelige kontorlejemål: Din virksomhed har sine egne lokaler og sørger selv for rengøring, telefonsystem, internet, server, kantine, alarm/sikkerhedssystem, opbevaringsplads osv. Denne type kontor til leje er almindelig for virksomheder fra 5-10 medarbejdere og opefter
- Kontordomicil: Sådan betegnes den type kontorlejemål, hvor en virksomhed fylder hele bygningen. Ikke sjældent ejer virksomheden hele bygningen, men det er mest almindeligt at lokalerne lejes af et ejendomsselskab.


 

Søger du kontorlokaler til leje?

Så er du kommet til det rette sted. Klik på linksene i højre side for at gennemse de mange ledige kontorlokaler på markedet netop nu, og for at oprette en søgeagent hver gang der kommer et nyt kontor til leje i dit område.

Relaterede emner

Mere i denne kategori: « Skælskør Trekroner »