kontorlokaler-slagelse.dk: Kontor i Skælskør

Kontor i Skælskør

Om Skælskør

Skælskør ligger på Sydvestsjælland syd for Korsør helt ud til Storebælt. Skælskørs oprindelse daterer tilbage til 1231, hvor byen blev nævnt af Kong Valdemar 2. i hans jordebog. Her blev den nævnt som ”byen ved muslingestrandbredden”, hvilket er årsagen til, at der siden slutningen af 1500-tallet har været en musling i byvåbnet.

I middelalderen var Skælskør den vigtigste by for overfart mellem Fyn og Sjælland, en position den senere måtte afvige til nabobyen Korsør. Det vides ikke præcist hvornår byen officielt opnåede status som købstad, men der findes beviser på, at den i hvert fald havde rettighederne i starten af 1500-tallet. Skælskør var igennem en stor periode i Danmarkshistorien en vigtig handelsby grundet den store skibsfart, hvilket gjorde at der blev bygget mange store købmandsgårde i byen. I dag er byen blandt andet kendt for produkterne der går under navnet ”Skælskør Frugtplantage”, som er lavet på frugtplantagen der blev grundlagt i 1899.

 

Værd at besøge i Skælskør

-          - Flemming Mundt

-          - Rakuginer

-          - Skælskør Havn

-          - Kulturkajen i Skælskør

-          - Galleri Magasinet Skælskør

-          - Skælskør Bymuseum

-          - Galleri Købmandsgården

-          - Kosmorama Bio

-          - Guldagergaard


Skælskør’s geografi

Skælskør havde i 2011 6.358 indbyggere, hvilket gør den til Slagelse Kommunes 3. største by. Byen ligger cirka midtvejs mellem Korsør og Næstved helt ud til Storebælt. De tre hovedveje Sorøvej, Norvejen og Næstvedvej kryder i Skælskør.

 

Links om Skælskør

Skælskør på Wikipedia

Visit Sydvestsjælland om Skælskør

Skælskør online

Kort over Skælskør

 

Kontorlokaler

Der findes mange forskellige former for kontor til leje:

- Kontorfællesskab: din virksomhed deler kontor med andre virksomheder. Denne type kontorlejemål bruges som regel kun af helt små virksomheder med 1-5 medarbejdere
- Kontorhotel: din virksomhed lejer kontor hos en professionel udbyder, der er specialiseret i at sørge for at alt i dit kontorlejemål fungerer, så du kan koncentrere dig om din kerneforretning. Denne type kontorlejemål bruges både af helt små og temmeligt store virksomheder - fra 1 til 200 medarbejdere .
- Almindelige kontorlejemål: Din virksomhed har sine egne lokaler og sørger selv for rengøring, telefonsystem, internet, server, kantine, alarm/sikkerhedssystem, opbevaringsplads osv. Denne type kontor til leje er almindelig for virksomheder fra 5-10 medarbejdere og opefter
- Kontordomicil: Sådan betegnes den type kontorlejemål, hvor en virksomhed fylder hele bygningen. Ikke sjældent ejer virksomheden hele bygningen, men det er mest almindeligt at lokalerne lejes af et ejendomsselskab.


 

Søger du kontorlokaler til leje?

Så er du kommet til det rette sted. Klik på linksene i højre side for at gennemse de mange ledige kontorlokaler på markedet netop nu, og for at oprette en søgeagent hver gang der kommer et nyt kontor til leje i dit område.

Relaterede emner

Mere i denne kategori: « Vemmelev Korsør »